Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΕΧ. Ή αλλιως, τα ξυνω που τα ξυνω, ας γραψω και τιποτα.

Αυτο που λεει ο τιτλος.

Και το θεμα ειναι οτι ξυνομαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ενω εχω να κανω 3 εργασιες, να διαβασω του κοσμου τα πραγματα, να κανω του κοσμου τις ασκησεις, μπλα μπλα μπλαχ.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αγχωνομαι οτι δεν θα προλαβω. ΕΜ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Παρ'τα τωρα. Να. Να. *απανωτες μουτζες*

Λοιπον. Ας κανουμε εναν απολογισμο. Οταν καταγραφω οσα εχω να κανω καπου και μετα διαγραφω σιγα σιγα αυτα που ολοκληρωνω, αναπτερωνεται καπως το ηθικο μου.

Εφημεριδα που αποφασισαμε στο ντουκου να ιδρυσουμε
- προοδος : 1%.
Εχουμε δηλαδη τον τιτλο, τις στηλες και την συντακτικη ομαδα. Νομιζω παμε καλα.

Εργασια Αστρονομιας για αυριο - προοδος: 100%

Ημουν τοσο κωλοφαρδη ωστε να βρω ενα κειμενο στον γουγλη που ειχε ακριβως τα στοιχεια που εψαχνα. Κοπη/πεηστ σε ενα παουερποιντ και αρχοντας.

Μα, ποιος μαλακας παει 11 το πρωι Σαββατιατικα(ειναι και του Αγιου Βαλεντινου αυριο ΜΗ ΧΕΣΩ), στα σχολεια?

Εγω υποθετω.

Τεσπα.

Εργασια Βιολογιας - προοδος: 0%.

Νικο, στρωσου. Δεν τα κανω παλι ολα μονη μου. ΑΚΟΥΣ??!??!

Εργασια Ιστοριας - προοδος: 0%

40 σελιδες, να τις κανω σχεδιαγραμμα. Δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα.

Εργασια Εκθεσης-Εκφρασης: 0%.

Να διαβασω και να φτιαξω μια παρουσιαση για ενα βιβλιο μεσα σε 5 μερες. Χεσε μας κι εσυ. Θα παω εναν Δαν Βραουν που διαβασα προσφατα και αν της αρεσει.

Διαβασμα κιθαρας - προοδος: 40%

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΣΕ ΛΕΩ.

Ασκησεις μιγαδικων - προοδος 24%

Δεν μπορω. Με κουραζουν. Απασχολουν τα λιγοστα κυτταρα που εχει ο εγκεφαλος μου.


Και τωρα ειναι η ωρα που σε πιανει μια διαθεση να κανεις κατι δημιουργικο. Να διατυπωσεις τη θεωρια της σχετικοτητας για παραδειγμα, αλλα αφου συνειδητοποιησεις οτι σε εχουν προλαβει(ποιος ειναι αυτος ο Αλμπερτ τελος παντων?), λες 'παω να γεμισω την δαταβασε του μπλογκ'.

Veni, vidi, vici.

Αποχωρω.

Καληνυχτες ιδερνετ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μιγαδικοί είναι υπέροχοι , οπότε σταμάτα να διαμαρτύρεσαι -.-. Κατά τα άλλα, στο θέμα της έκθεσης, δεν ξέρω, εμένα θα μου άρεσε να έχω κάτι τέτοιο για εργασία, αλλά μάλλον το λέω επειδή δεν είχαμε ποτέ μας εργασίες για σπίτι και τέτοια.

Rania είπε...

Αριελ η μικρη γοργονα.
Dx
Και μενα θα μαρεσε αν ειχα κανα βιβλιο μικρο σχετικα, και ορεξη να το διαβασω.

Carlin είπε...

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι η απαγκίστρωση από κάθε είδους δαίμονα, ηλεκτρονικό και μη. Σαφέστατα κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, το internet είναι το ναρκωτικό της εποχής μας, φτηνό, εύκολα προσβάσιμο και καταστροφικό. Δυστυχώς η νεολαία δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και πέφτει με τα μούτρα, βυθιζόμενη μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στον βούρκο της πρέζας.

Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Έχει παρατηρηθεί πως το άγχος είναι ένας από τους τρεις σημαντικότερους παράγοντες εμφάνισης φαλάκρας, με την κληρονομικότητα και την κακή διατροφή-έλλειψη βιταμινών να είναι οι άλλοι 2.

Διάβασε τη Βίβλο, ο Ιησούς θα σε βοηθήσει.

Rania είπε...

Μαλακα δε θελω να κανω καραφλα.
Μιλας εσυ για δαιμονες που δινεις ΦΕΤΟΣ και οχι ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ οπως εγω και κοπροσκυλιαζεις στα ιδερνετς.

Carlin είπε...

Καράφλα θα κάνεις έτσι κι αλλιώς, απλά σε πιο πολλά χρόνια,όταν θα είσαι γρια. Σε αντίθεση με σένα, κάποια παλικαράκια αποκτούν φαλάκρα στα 25 τους χρόνια.

Εγώ κυρά μου, αν θες να ξέρεις έκανα ένα διάλειμμα από το εξαντλητικό διάβασμα και για να χαλαρώσω. Διαφορετικά θα κάνει την εμφάνιση του το άγχος και ξέρεις... οι πρώτες αραιώσεις έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται ήδη άλλωστε.

Το ξέρω πως είμαι χρηστής, δε πρέπει όμως να μου το χτυπάς. Βοήθεια θέλω...

Drizzt Do Urden είπε...

αυτη η πουτ@να η μερα εχει μονο 24 ωρες.και 50 να ειχε παλι λιγες θα ηταν.συμπασχω.αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.

Rania είπε...

Κανεις κι εσυ μιγαδικους? Χαχαχμ.:Ρ

Drizzt Do Urden είπε...

με τα μαθηματικα εχω μεγαλο θεμα.
κανω τρομερη προσπαθεια να τα χωρεσω στο κεφαλι μου.ειναι πιο δυσνοητα κι απο κινεζικα σε μογγολικη αποδοση.αλλα το μεγαλο θεμα ειναι οι ωρες της μερας.πρεπει να κανουμε μια αιτηση να αυξηθουν μηπως και προλαβουμε να κανουμε τιποτα για εμας και οχι συνεχεια για αλλους.εχω μια κιθαρα και μια κοπελα και αυτο τον καιρο εχουν καθαρα διακοσμητικο ρολο στη ζωη μου...φακ...

Ανώνυμος είπε...

χαχα εχεις πολυ πλακα κοπελια!!...

domenica7ιι

Rania είπε...

Σευχαριστω πολυ. :)