Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Αγαπαμε Dr House.

Δεν βλεπω τηλεοραση. Κι οταν λεω δεν βλεπω, εννοω οτι θα την ανοιξω μονο για να δω κανα διβιδι ή καμια ταινια που θα μου σφυριξε καποιος γνωστος οτι εχει. Αντε ειδησεις που και που και κανεναν αγωνα. Αλλα με αυτη τη σειρα κολλησα.

Καθε απογευμα(εκτος απο τις Κυριακες), 7 παρα τεταρτο στο Σταρ, καθηλωνομαι και βλεπω τον Hugh Laurie να ερμηνευει εναν ρολο απιστευτα κυνικο, εγωιστη, μισανθρωπο, μισοτρελο και γενικα περιεργο. Το ακομα πιο παλαβο της υποθεσης ειναι οτι υποδυεται εναν γιατρο (!), ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους της χωρας, εχοντας διαγνωσει σπανιες ασθενειες και εχοντας θεραπευσει ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτες.



Ο ιδιος λοιπον ειχε μια ασθενεια στο ποδι (δεν ειχα καταλαβει ακριβως γιατι δεν το εβλεπα απο την αρχη της σεζον :$). Περιμενε να περασει, δεν περασε, επαθε εμφραγμα, επεσε σε κωμα και τετοια ομορφα. Η γυναικα του πηρε αποφαση για μεση λυση και αποφασισε για κεινον, να μην κοπει το ποδι του, αλλα να αφαιρεθει ο συγκεκριμενος μυς που ειχε το προβλημα. Ο House κατεντησε ετσι



Παει η γυναικα μετα, την χωρισε. Εκτος απο το περπατημα με το μπαστουνι, αντιμετωπισε κι αλλο ενα προβλημα: τον πονο. Ο μονος τροπος λοιπον να τον ξεπερασει ηταν καποια οπιουχα χαπια ονοματι vicodins. Πολλα vicodins. Εξ'αιτιας τους περασε δικες, κατηγορηθηκε για πρεζακι και διακινηση ναρκωτικων, πηγε σε κλινικη αποτοξινωσης, αλλα κανενα αποτελεσμα. Ποτε δεν αφησε τα vicodins. Εγινε οne sick bastard.



Η σειρα και ο Laurie εχουν βραβευτει πολλακις με σφαιρες και τετοια. No wonder why..



Για τα σαρανταφευγα του, βγαζει απιστευτη γοητεια παντως.

Dr House, tv's salvation.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νταξ, ξέρωγω τσουρέκια με τον Χάουζ.

Rania είπε...

δεν περιμενα ενας κοινος θνητος να καταλαβει την αξια της σειρας. Ηλιθιε.

Nosferatus είπε...

Πλακα εχει το βλεπω καμια φορα στο σταρ.

Ανώνυμος είπε...

''δεν περιμενα ενας κοινος θνητος να καταλαβει την αξια της σειρας.''

2 koinoi 9nhtoi symfwnw m t anwnumo

Rania είπε...

Το ανωνυμο να πα να χαθει.

Patti Vassilopoulou είπε...

εκτός από ανώνυμο σίγουρα κάποιος jealous guy. Αλλά... εκτός των άλλων έχει και χιουμορ το άτομο!

Rania είπε...

Μην λες τετοια και καβαλησει κανα καλαμι ρε :|

Ανώνυμος είπε...

Αναγνωρίζουν τη σοφία μου όλοι. Να πα να χαθεί το ράνια.
Αλλά νταξ, ρισπέκτ στο Χιου γιατί είναι ηθοποιάρα. Η σειρά από την άλλη....

Rania είπε...

Ηθοποιαρα και καλο γομινακι.
Και η σειρα ειναι μια χαρα. Και το σεναριο και ολα. Και ταιριαζει μια χαρα στον Χιου.

DOUBLEHEAD είπε...

house ftw ρε. Ο ποιο γαματος χαρακτηρας που διμιουργηθηκε ποτε ρεεε θεικες ατακες !!! Και για εμενα που θελω να περασω και ιατρικη(μην σχολιαζετε) ο χαουζ ειναι ειδωλο :D

Rania είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.
Να ακουνε οι θνητοι.

Patti Vassilopoulou είπε...

Sorry με παρεξήγησες, το "άτομο" στη συγκεκριμένη είναι ο Dr House....:) αυτός έχει και το χιούμορ και το ταλέντο και τη γοητεία και και και... τον ανώνυμο δεν τον ξέρω για να πω κάτι:s

Rania είπε...

Α ειπα και γω, σιγα το χιουμορ που φαινεται απο τις 2 προτασεις του ανωνυμου. (μπαη δε γουεη ειναι ατομο του φορουμ, παιζει να το ξερεις ;Ρ)

Patti Vassilopoulou είπε...

αχά ποιό είναι;
υ.γ. καλή βδομάδα

Ανώνυμος είπε...

φοβερό έργο.. εξυπνες ατακες.. καλοι ηθοποιοι.. κ τ πιο ωραιο part ειναι η ετοιμολογια κ η εξυπναδα του house!!!respect Στο εργακι.!! αλλα και στον πρωταγωνιστη που ειναι κουκλος.. για την ηλικια του..!!κ πραγματικα ρανια του παει πολυ ο ρολος..!!μηπως ξερεις εαν κ ποτε θα ξαναρχισει??

Ανώνυμος είπε...

φοβερο εργο..!! δεν το συζητω..!! ειδικα για σειρα .. γ****ι!! πολυ ωραιες ερμηνειες απο ολους τους ηθοποιους!! αλλα ξεχωριζει η ετυμολογια του house.. οι ιατρικες του γνωσεις.. και φυσικα η γοητεια του..!! Ρανια μηπως ξερεις ποτε και εαν θα ξαναρχισει??

SpyrusTheVirus είπε...

να ενημερωσω οτι εχουν ανεβει σε πολυ καλες ποιοτητες οι3 κυκλοι και 4 επισοδια απο τον 4ο ,ψαχτε τορρεντς,και αρκετα καλοι υποτιτλοι(εκτος απο 5-6) στο greektvsubs.αλλα εχω την εντυπωση οτι το ειδα να ποζαρει στο βιντεο κλουμπ,οποτε οποιος δεν ειχε χρονο για σιριαλ το χειμωνα ας αρπαξει την ευκαιρία ΧΔ

Ανώνυμος είπε...

o Dr.Gregory House τα σπάει και όποιος λέει το αντίθετο είναι άξιος της μοίρας του,είναι θεός(όχι όχι χαζομάρα είπα, είναι πιο πάνω και από τον θεό)..
δεν έχω χάσει επεισόδιο, και έχω κατεβάσει, και τα έχω αρχείο για να τα βλέπω ξανά και ξανά και ξανά.....