Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Ημο, τρεντυ και αρχιδια μαντολα..

Τα νευρα μου γαμω. Εχει πηξει το hi5 και το myspace απο παιδια ηλικιων 12-18+, που εχουν φατσα καρτα το χερι τους βαμμενο με ενα ονομα, αυτο το χαρακτηριστικο ''<3'' και διπλα κατι Se AzAp0 AzAp0oLiNoAzAp0oLiNiTcA m0o. Ελληνικα? Πληζ? Ή εστω γκρηκλις που να διαβαζονται με ευκολια, γιατι αυτα τα σιδηροδρομικα μου ανεβαζουν τη μυωπια.

Παω στοιχημα οτι εχεις ριξει ενα πενταλιτρο μπουκαλι λακ για να κανεις το μαλλι σου σαν τουρτα γαμου. Πιο πολυ δεν φουσκωνε? Νομιζω οτι δεν χωρας να περασεις απο την πορτα. Ασε που αμα σου πεταξω πετρα θα χτυπησει πανω στο μαλλι σου και θα εξοστρακιστει πισω σε μενα.

Ε, εσυ ο και καλα ημο. Βλεπεις? Νομιζω οτι χτενιστηκες αναποδα ή κατι, τα ματια σου ειναι απο την αλλη πλευρα ή απλα καλλυμενα κατω απο αυτο το μαυρο και ζελεδιασμενο πραγμα που λες φρατζα? Δεν με ξαφνιαζει που ολοι εχετε προβλημα στον εγκεφαλο, φανταζομαι ποσες σαβουρες θα εχετε φαει ή ποσες φορες θα εχετε στουκαρει πανω σε καποιο τοιχο.

Νομιζεις οτι οσα πιο πολλα λογοτυπα εχεις πανω σου τοσο πιο μαγκας δειχνεις? Ιου ιου ιου ερρορ ερρορ! Wrong. Δειχνεις απλα οτι ολη σου η ζωη ειναι ποσες μαρκες θα μπορεσεις να βαλεις πανω σου. Χιλιες μαρκες πανω σου, που αν δεν γραφει πανω με τεραστια γραμματα GAP, CONVERSE, VANS, PAUL FRANK ή ξερω γω τι αλλο, θα καταστραφει η ζωη σου, δεν θα εισαι ποια αξιοσημειωτος. Λατρευεις να καταναλωνεις τα λεφτα του μπαμπακα ε? Λατρευεις την πισινα εξω απο το σπιτι σου ε? Λατρευεις και την Bmw μεσα στο γκαραζ ε? Ξεκαβαλας λιγο τωρα ομως? θα σπασει το καλαμι.

Ειλικρινα, αμα νομιζετε οτι γινεστε καποιοι ακολουθωντας τυφλα μια μοδα, κανετε ακριβως το αντιθετο και κερδιζετε την απεχθεια των υπολοιπων. Αδυναμες προσωπικοτητες που υπακουτε σε ο,τι σας πασαρουν. Υπηκοοι ειστε, ναι. Και θα ειστε παντα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apex9anesai tous ratsistes alla milas sklhra g t trentri,emo ktlp
exeis skeytei oti d ftaine aytoi alloi oi goneis t,h koinwnia , t la9os protypa.
an d kn la9os grafeis kapoy oti blepeis paidia 12-18
akribws1einai apidia!
mimoyntai gt 9eloyn n anhkoyn kapoy
isws k aytoi na psaxnontai..........
u never know..........

Nosferatus είπε...

"einai apidia"

σιγα μην ειναι και αχλαδια

Rania είπε...

αυτο ακριβως διαπραγματευομαι στο αρθρο μου φεη μου ;)

(μαλακα νοσφε επινα νερο αχχαχαχα)

Nosferatus είπε...

πνιγηκες; μουαχαχαχα

Rania είπε...

Ναι :|

Nosferatus είπε...

να πω και κατι σχετικο με το θεμα

Απιδι:

Ετυμολογία

από το ελληνιστικό ἀπίδιον, υποκοριστικό του ἄπιον

Ουσιαστικό

απίδι ουδέτερο

ο καρπός της απιδιάς, ή κοινώς: αχλάδι

Εκφράσεις

πόσα απίδια βάζει ο σάκος

Συγγενικές λέξεις

απιδιά

απο το el.wiktionary.org

DOUBLEHEAD είπε...

pesta rania !!!

Rania είπε...

ty ;d

Ανώνυμος είπε...

Εγραψες. Απλως. Εχω ακριβως την ιδια αποψη μαζι σου. Κακομαθημενα παιδακια ειναι που θελουν να το παιξουν και καλα ξεχωριστοι, κλειστοι, καταθλιπτικοι, και οτι αλλη μαλαγκια που πιστευουν οτι ειναι. Νταξ ρε φιλαρα. Πες οτι οντως εισαι κλειστος και υπερευαισθητος, πρεπει να γινεις καρναβαλος και να το "δειχνεις" και καλα; Πφφ.

Μπραβο παντως ρε Ρανια.
Εγραψες.XDXDXD